Antena 3 CNN Show Showbiz Fratele lui Mihai Trăistariu, dezvăluiri intime din viaţa artistului: "E în depresie şi nu mai vrea să..."

Fratele lui Mihai Trăistariu, dezvăluiri intime din viaţa artistului: "E în depresie şi nu mai vrea să..."

Fratele lui Mihai Trăistariu, dezvăluiri intime din viaţa artistului: "E în depresie şi nu mai vrea să..."
Sursa foto: Foto: Mihai Traistariu/Facebook
04 Apr 2016   •   23:20

Vasile, fratele lui Mihai Trăistariu, a vorbit despre starea artistului după înfrângerea suferită la selecţia naţională a competiţiei muzicale Eurovision.

Invitat în platoul emisiunii "Agentul VIP", fratele lui Mihai Trăistariu a vorbit cu sinceritate despre relaţia cu artistul.

Bărbatul a dezvăluit că fratele lui a avut probleme de sănătate și că, după înfrângerea de la Eurovision, Mihai a intrat în depresie şi nu mai vrea să apară la TV: "Sunt încercări de-ale lui să-şi cunoacă corpul ca artist. Depinde scopul pentru care a făcut pozele astea. Cred că Mihai ar trebui să mai meargă pe calea credinţei. A mai avut momente de rătăcire. L-am mai sunat în ultimul timp, dar nu-mi mai răspunde la telefon. Mihai este în depresie, nu mai vrea să apară la TV. El a avut şi nişte probleme cu sănătatea. El s-a schimbat mult în ultimul timp, după ce a umblat atât prin toată lumea".

Sursa: Antena Stars

×
Subiecte în articol: mihai traistariu Agentul VIP
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close