Antena 3 CNN Show Showbiz Fratele lui Toni Tecuceanu, reclamaţie la Avocatul Poporului

Fratele lui Toni Tecuceanu, reclamaţie la Avocatul Poporului

Fratele lui Toni Tecuceanu, reclamaţie la Avocatul Poporului
Sursa foto: Toni Tecuceanu
11 Mar 2010   •   13:18

Cazul Tecuceanu este departe de soluţionare. Paul Tecuceanu, fratele regretatului actor Toni de la ?Cronica cârcotaşilor?, reclamă faptul că Institutul Matei Balş şi managerul instituţiei, doctorul Adrian Streinu- Cercel, refuză să-i pună la dispoziţie dosarul medical al artistului decedat în luna ianuarie.

Acesta a trimis, miercuri, o scrisoare către Avocatul Poporului prin care solicită constatarea faptului că reprezentanţii spitalului în care a fost internat actorul au încălcat mai multe articole din Constituţia României, printre care şi dreptul moştenitorilor legali de acces la actele medicale ale defunctului, arată Libertatea.

În cursul săptămânii trecute, familia Tecuceanu l-a dat în judecată pe doctorul Adrian Streinu-Cercel, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii şi director al Institutului de Boli Infecţioase "Matei Balş" din Capitală pentru prejudicierea imaginii lui Toni Tecuceanu. Totodată, fratele şi tatăl actorului decedat au acţionat în instanţă şi Institutul condus de Streinu-Cercel.

Actorul Toni Tecuceanu a încetat din viaţă la începutul acestui an, pe 5 ianuarie. Potrivit informaţiilor oficiale, actorul ar fi fost ucis de gripa AH1N1. Ulterior însă, familia lui Toni Tecuceanu a aflat că actorul a murit după ce a contractat o bacterie în spital.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: avocatul poporului
Parteneri
Alimentul redevenit în vogă pentru tânăra generație
x close