Antena 3 CNN Show Showbiz Fraţii Dolănescu se ameninţă cu moartea în lupta pentru averea tatălui (VIDEO)

Fraţii Dolănescu se ameninţă cu moartea în lupta pentru averea tatălui (VIDEO)

Fraţii Dolănescu se ameninţă cu moartea în lupta pentru averea tatălui (VIDEO)
10 Sep 2009   •   22:32

Război total între fraţii Dolănescu. În goana pentru avere, Dragoş şi Ionuţ au trecut la acuzaţii grave şi ameninţări cu moartea. În tot acest timp, pe la mormântul tatălui au uitat să mai treacă.

Cu doar câteva zile înainte de proces, cei doi fraţi sunt de nerecunoscut. Ionuţ declară că fratele său este bolnav psihic, iar acesta primeşte ameninţări cu moartea. Marguerita, mama lui Dragoş este convinsă că ameninţările vin de la Ionuţ.

Dragoş a declarat că Ion Dolănescu avea cinci kilograme de aur şi 1.800.000 de euro la saltea în ziua morţii. Pe toate acestea le-ar fi luat Ionuţ.

Cu toate acestea, Ionuţ Dolanescu a spus că găsit în locuinţa tatălui doar 55.000 de euro. El a luat 50.000 de euro, iar Dragoş - 5.000.

Dar Dragoş l-a acuzat pe Ionuţ şi că a furat testamentul lăsat de Dolănescu. Atunci a început scandalul.

Convins că el merită mai mult, Ionuţ i-a oferit lui Dragoş o casă la Sinaia, un teren în Tunari şi 100.000 de dolari. Dragoş a refuzat şi a apelat la justiţie. Pe 15 septembrie, vor da ochi în ochi pe holul tribunalului. Părintele Cărămizaru, duhovnicul familiei Dolănescu, speră că fraţii se vor împăca.

În acest timp, Ionuţ şi Dragoş par să fi uitat de tatăl lor. Mormântul lui Ion Dolănescu este neîngrijit şi singurii care aprind o lumânare sunt fanii.



Observator


×
Subiecte în articol: ion dolanescu frati avere
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close