Antena 3 CNN Show Showbiz Fuego, dezvăluiri din copilăria sa: ”Când eram puștan, îmi plăcea să...”

Fuego, dezvăluiri din copilăria sa: ”Când eram puștan, îmi plăcea să...”

Fuego, dezvăluiri din copilăria sa: ”Când eram puștan, îmi plăcea să...”
Sursa foto: Foto: Facebook/ Paul Surugiu-Fuego
12 Aug 2017   •   17:45

Paul Surugiu, cunscut drept Fuego, face mărturisiri emoționante din copiăria sa. Artistul încă se mai gândește la perioada aceea și devine nostalgic când se gândește la cât de repede au trecut cei mai frumoși ani.

Potrivit tvhappy.ro, acestuia încă îi face plăcere să practice jocurile copilăriei, precum datul în leagăn. Vârsta din buletin e doar un număr pe care Fuego îl ignoră cu desăvârșire.

”Nu mă simt deloc potrivit pentru vârsta pe care o am. Treaba cu buletinul e doar o cifră și credeți-mă că fix așa o și privesc. Adica eu mă simt tot un adolescent, gata de noi aventuri, gata să-și asume riscuri și să privească doar înainte.

Și asta-mi face tare bine! Cu atât mai mult cu cât sunt conștient de faptul că anii trec, dar amintirile bune, lecțiile și experiențele rămân pentru totdeauna!

Mi-aduc aminte, când eram puștan, îmi plăcea să mă dau în hintă ( așa se spune la noi la balansoar ) și să privesc cerul. Găseam câte-o stea și-mi puneam rapid dorințe pentru viitorul meu. Mare parte le-am și îndeplinit și-aș mai repeta și-acum același obicei, pe care vă sfătuiesc să-l aplicați și voi.

E reconfortant și fizic și psihic. Vă mai simțiți copii? Eu am făcut o rememorare și vă mărturisesc că nu-i nimic mai plăcut decât să dai iar în mintea celor mici! Zi frumoasă, dragii mei!”, a scris artistul pe contul de Facebook.

×
Subiecte în articol: Fuego copilarie
Parteneri
Cod galben de ploi, ninsoare şi vânt. Se strică vremea în toată ţara
x close