Antena 3 CNN Show Showbiz Fulgy, prima reacție după externarea de la clinica de reabilitare: „Fraților, am început…”

Fulgy, prima reacție după externarea de la clinica de reabilitare: „Fraților, am început…”

Externat din clinica de reabilitare deoarece nu a răspuns la tratament, Fulgy, băiatul clejanilor, a revenit în sânul familiei, dar și în prim-planul rețelelor de socializare.

Fulgy, prima reacție după externarea de la clinica de reabilitare: „Fraților, am început…”
de Alexandra Dima    |    29 Iun 2021   •   20:25

După două săptămâni de absență, fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani a revenit în atenția urmăritorilor din mediul online. Mai mult, acesta a făcut chiar și prima postare pe rețelele de socializare. Fulgy a publicat pe InstaStory câteva imagini cu el.

Acesta s-a filmat din mașina părinților, semna că prima oprire, după perioada dificilă prin care a trecut, este casa părintească. Fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani și-a anunțat revenirea printr-un InstaStory scurt. Aceasta apare în mașină, cu laptop-ul în brațe și pare gata să o ia de la capăt.

„Fraților am început și în mașină să am alarmă”, a fost mesajul scurt pe care l-a transmis Fulgy.

Viorica de la Clejani s-a pregătit intens pentru venirea fiului acasă

În urmă cu o săptămână Viorica de la Clejani anunța că „exilul” lui Fulgy se va sfârșit în curând, iar tânărul se va întoarce acasă. Ea a făcut toate pregătirile necesare pentru a își întâmpina băiatul și iată că Fulgy a ajuns deja, din nou, acasă.

Fiul Clejanilor deține un apartament de 150.000 de euro, situat într-o zonă bună a Capitalei, mobilat modern.

„Mie mi-e dor de TikTok-urile lui și de toate filmările lui. Că n-a făcut rău nimănui, doar a satisfăcut poftele proștilor, să zic așa…”, a transmis Viorica de la Clejani, într-un filmuleț postat pe TikTok, cu puțin înainte de întoarcerea lui Fulgy.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Viorica de la Clejani Fulgy
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close