Antena 3 CNN Show Showbiz "Full Monty", varianta suedeză: Patru tineri dansează goi pe scenă, la emisiunea Sweden's Got Talent (VIDEO)

"Full Monty", varianta suedeză: Patru tineri dansează goi pe scenă, la emisiunea Sweden's Got Talent (VIDEO)

"Full Monty", varianta suedeză: Patru tineri dansează goi pe scenă, la emisiunea Sweden's Got Talent (VIDEO)
Sursa foto: Goi
29 Apr 2009   •   12:37

Patru tineri din Suedia au reuşit să capteze atenţia unui public foarte larg, după ce au decis să danseze pe o scenă, îmbracţi doar în costumul lui Adam.

Numărul a fost prezentat în cadrul emisiunii televizate "Sweden's Got Talent" (varianta suedeză a celebrului show "America's Got Talent"), difuzată la o oră de maximă audienţă.

Singurele "accesorii" purtate de tineri au fost nişte pâini crocante, cu ajutorul cărora fiecare a reuşit să-şi acopere părţile intime. Cu excepţia unuia, însă, care, în mijlocul prestaţiei, şi-a scăpat din greşeală "scutul", provocând o explozie de râsete în rândul publicului.

Norocul acestuia a fost reacţia promptă a unuia dintre prezentatorii emisiunii, care nu a stat mult pe gânduri şi i-a aruncat tânărului o altă bucată de pâine.



Cunoscutul critic de vedete Perez Hilton a caracterizat spectacolul drept "una dintre cele mai bune audiţii" văzute vreodată, informează thelocal.se.

Cu toate acestea, ideea tinerilor nu este tocmai una originală. Comedia "Full Monty (Goi Puşcă)", care a fost lansată în 1997 şi s-a bucurat de un real succes, prezintă povestea oarecum similară a şase bărbaţi, care, rămaşi şomeri, se hotărăsc să pună în scenă un show dedicat exclusiv femeilor. Finalul filmului diferă, însă, de cel al spectacolului din Suedia...



Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Suedia tineri
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close