Antena 3 CNN Show Showbiz Gest bizar făcut de o celebră cântăreață

Gest bizar făcut de o celebră cântăreață

Gest bizar făcut de o celebră cântăreață
Sursa foto: Foto: pixabay.com
19 Aug 2017   •   14:43

Taylor Swift, una dintre cele mai populare celebrități de pe rețelele de socializare, și-a șters toate conturile de pe aceste platforme online, vineri, generând o veritabilă frenezie în rândul fanilor ei.

Taylor Swift, care are 85 de milioane de admiratori pe Twitter și 102 de milioane de admiratori pe Instagram, și-a șters toate fotografiile de pe Instagram, mesajele de pe Tumblr și imaginea de profil de pe contul ei de pe Facebook, alături de toate mesajele publicate înainte de decembrie 2015 pe această rețea de socializare.

Artista și-a șters, de asemenea, toate mesaje publicate în ultimii ani pe Twitter, iar site-ul ei oficial prezintă imaginea unui ecran negru.

"Mi-e frică să mă duc la culcare din cauza lui Taylor Swift. Dacă lansează un cântec nou?", a scris pe Twitter unul dintre fanii cântăreței, Anu.

"M-am trezit literalmente în urmă cu 7 minute într-o lume fără Taylor Swift", a scris un fan, Jordyn, pe Twitter.

"Este pe cale să apară o nouă eră sau ea a fost victima piraților online?", s-a întrebat un alt fan, plin de confuzie, folosind hashtagul TaylorSwiftNow.

De obicei omniprezentă pe rețelele de socializare și pe covorul roșu la diverse gale organizate de industria de divertisment americană, Taylor Swift a renunțat la aparițiile sale publice la începutul acestui an, după o relație intens mediatizată, dar de scurtă durată, în vara anului 2016 cu actorul britanic Tom Hiddleston și dispute cu Kim Kardashian, Kanye West și Katy Perry.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close