Antena 3 CNN Show Showbiz Gigi Becali îl dă de gol pe Cristi Borcea: „Nu va face nicio nuntă cu Pelinel. Mi-a spus mie!”

Gigi Becali îl dă de gol pe Cristi Borcea: „Nu va face nicio nuntă cu Pelinel. Mi-a spus mie!”

Gigi Becali îl dă de gol pe Cristi Borcea: „Nu va face nicio nuntă cu Pelinel. Mi-a spus mie!”
Sursa foto: Foto: captură foto Antena 3
01 Mai 2017   •   19:46

Gigi Becali a făcut primele declarații despre botezul mult așteptat al fiului lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel. Latifundiarul din Pipera spus că fostul acționar de la Dinamo nu va face nuntă cu Valentina Pelinel și că nici botezul nu va fi un eveniment fastuos.

"Eu îl încurajez. I-am zis că i se va da grațierea, mai are o lună de zile. O să fie liber. O zi i-au dat acum. Mi-a zis că ar da 100 000 de euro ca să stea mai multe zile acasă. Pe loc a zis că ar da. Eu știu ce trăiri am avut eu atunci. Nu îl plângeți voi pe Borcea. E bine de tot. El iese de acolo și își vede de treabă în continuare. Eu nu știu dacă va mai vrea copil. La Cristi niciodată nu știi la ce te aștepți. Ce are el în cap știe doar el. Nu va face nicio nuntă cu Valentina Pelinel. Mi-a spus mie. El nu gândește acum. După atâția ani la pușcărie. El nu a mai ieșit de un an și 4 luni. Nu face botezul. E doar familia, alături de 7-8 persoane, câteva prietene de-ale Valentinei. Îi e frică să facă petrecere. I-a fost frică să nu fie pozat, filmat. Eu știu de la mine: îmi spuneau, băi dacă vrei să mai pleci ferește-te să fii văzut. Eu știu ce mi s-a întâmplat mie. Mâine se întoarce la pușcărie", a spus Gigi Becali, potrivit Spynews.ro.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close