Antena 3 CNN Show Showbiz Gigi Becali uimeşte, din nou, cu stilul său vestimentar. Ce designer român îi face hainele cu cruce roşie pe ele şi cât costă

Gigi Becali uimeşte, din nou, cu stilul său vestimentar. Ce designer român îi face hainele cu cruce roşie pe ele şi cât costă

Gigi Becali uimeşte, din nou, cu stilul său vestimentar afişat în ultima perioadă şi care poartă semnătura celebrului creator de modă român.

Gigi Becali uimeşte, din nou, cu stilul său vestimentar. Ce designer român îi face hainele cu cruce roşie pe ele şi cât costă
Sursa foto: as.ro
de Georgiana Adam    |    23 Feb 2023   •   13:30

Hainele complet negre, cu o cruce roșie brodată pe piept și pe căciulă - acesta este noul look vestimentar pe care Gigi Becali îl afișează aproape la fiecare apariție publică din acest an.

Hainele sunt făcute cu materiale cumpărate de patronul FCSB, dar designul îi aparține lui Alexandru Ciucu.

Începând cu 2023, de fiecare dată când a oferit interviuri, în majoritatea cazurilor la reședința lui din centrul Bucureștiului, Gigi Becali s-a afișat îmbrăcat la fel: haine de culoare neagră, plus căciulă pe cap. 

În plus, pe pieptul vestei-hanorac, pe care o are peste helancă, dar și pe căciulă, sunt brodate două cruci, ambele de culoare roșie, și înscrisul în limba greacă "IC XC NIKA", care înseamnă "Iisus Hristos biruiește".

Ce înseamnă mesajul de pe hainele lui Becali

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Site-ul oficial al lui Alexadru Ciucu și al firmei pe care o deține se deschide cu o imensă pictogramă, în care apar toate numele importante care au colaborat cu el sau continuă să o facă și în prezent.

În imagine, Gigi Becali apare la masă alături de actorii Horațiu Mălăele și Gheorghe Dinică, dar și de cântărețul de manele Adi Minune. 

În cealaltă parte a ilustrației se află Regele Mihai, dar și fiica sa, Principesa Margareta. Și mai în spate, Iohannis alături de soția sa, dar și Prințul de Monaco.

Alexandru Ciucu e undeva în mijlocul unei camere, care pare desprinsă dintr-un palat regal, încăperea fiind populată și cu alte personaje de mare notorietate, din mai toate domeniile: Sergiu Nicolaescu (fost actor și regizor), Helmut Duckadam (fost fotbalist), Cătălin Botezatu (creator de modă), Gabriel Cotabiță (interpret de muzică), Lucian Bute (fost boxer).

Costul minim al unui costum realizat de Alexandru Ciucu este de 4.100 de lei, însă prețul poate trece chiar și de 7.500 lei, potrivit gsp.ro.

×
Subiecte în articol: Gigi Becali haine Alexandru Ciucu
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close