Antena 3 CNN Show Showbiz Grupul Abba nu se va reuni

Grupul Abba nu se va reuni

Grupul Abba nu se va reuni
Sursa foto: Abba
02 Apr 2010   •   15:40

Grupul Abba nu se va reuni, potrivit lui Björn Ulvaeus, care a declarat că zvonul despre revenirea pe scenă a formaţiei de muzică pop suedeză este doar o glumă a fostului său coleg, Benny Anderson, informează Le Monde.

Declaraţiile despre reunirea grupului "au fost o glumă a lui Benny. Cred sincer că are intenţii mai bune decât să aducă pe scene, în faţa publicului, imaginea a patru sexagenari", a declarat Björn Ulvaeus, într-un interviu acordat publicaţiei Parisien-Aujourd'hui en France.

Întrebat de revista Times dacă grupul Abba s-ar putea reuni pentru un spectacol ce va fi filmat şi difuzat apoi în întreaga lume, Benny Andersson a răspuns: "Da, de ce nu?".

"Nu ştiu dacă fetele mai cântă", a declarat Andersson în acest interviu, referindu-se la colegele sale de trupă, Anni-Frid Lyngstad şi Agnetha Fältskog.

"Nu este o idee rea", a continuat Andersson, răspunzând reporterului revistei Times care l-a întrebat despre posibilitatea susţinerii unui concert la care să asiste doar invitaţi şi la care membrii trupei Abba ar putea fi acompaniaţi de o mică orchestră.

Björn Ulvaeus, care a compus împreună cu Benny Andersson hituri precum "Dancing Queen" şi "Waterloo", a declarat cu ironie": "Am putea să cântăm ?The Way Old Folks Do?", o aluzie la titlul piesei "The Way Old Friends Do" de pe albumul "Super Trouper".

În 2009, după succesul filmului "Mamma Mia!", bazat pe piesele trupei Abba, Björn Ulvaeus a anunţat că cei patru componenţi ai grupului nu vor mai cânta niciodată împreună. El declarase atunci, pentru Sunday Telegraph, că îşi doreşte ca fanii să îşi aducă aminte de ei ca de un grup "tânăr, exuberant, plin de energie şi de ambiţie".

Trupa Abba a devenit cea mai bine vândută formaţie din istoria muzicii pop, graţie unor piese devenite celebre precum "Money, Money, Money" şi "The Winner Takes It All". Deşi s-a destrămat în 1982, Abba s-a bucurat de o "renaştere" spectaculoasă cu ajutorul piesei de teatru şi al musicalului "Mamma Mia!", inspirat din numeroasele hituri ale trupei. În 2010, grupul suedez Abba s-a numărat printre legendele muzicale incluse în Rock and Roll Hall of Fame.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: grup trupa formatie teatru rock
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close