Antena 3 CNN Show Showbiz Grupul No Doubt se reformează în anul 2009

Grupul No Doubt se reformează în anul 2009

Grupul No Doubt se reformează în anul 2009
24 Noi 2008   •   13:00

Grupul No Doubt se reformează în anul 2009, având în plan lansarea unui nou album. Acesta ar fi primul album al trupei în ultimii 7 ani.

Pe site-ul oficial al grupului a apărut transcriptul unei convorbiri chat în care se vorbeşte de o întâlnire a membrilor originali ai grupului şi de un turneu, fără a fi însă oferite detalii concrete.

Chitaristul Tom Dumont scrie că ?e timpul să susţinem nişte reprezentaţii? iar Gwen Stefani e de părere că ?ar trebui să facem asta chiar acum şi că ar fi foarte bine să cânte din nou acele piese?.

Grupul No Doubt a mai fost în studio pentru a înregistra piese în acest an, însă participarea lui Gwen a fost limitată din cauza naşterii celui de-al doilea copil al acesteia.



No Doubt nu a mai cântat live din 2004, iar ultimul album de studio, ?Rock Steady?, a apărut în 2001. De atunci Stefani a lansat două albume solo foarte bine primate de fani şi de critici, iar ceilalţi membri au avut la rândul lor proiecte solo sau s-au orientat către producţie.

Cel mai recent ei au colaborat cu Scott Weiland, vocalistul Stone Temple Pilots, ex Velvet Revolver, care a lansat albumul solo ?Happy in Galoshes?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: reuniune
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close