Antena 3 CNN Show Showbiz Haine, bijuterii şi alte obiecte care au aparţinut lui Elvis Presley şi Marilyn Monroe, scoase la licitaţie

Haine, bijuterii şi alte obiecte care au aparţinut lui Elvis Presley şi Marilyn Monroe, scoase la licitaţie

Haine, bijuterii şi alte obiecte care au aparţinut lui Elvis Presley şi Marilyn Monroe, scoase la licitaţie
Sursa foto: Marilyn Monroe
05 Iun 2009   •   11:23

Fanii celebrilor Marilyn Monroe şi Elvis Presley au noi motive de bucurie. O casă de licitaţii din Statele Unite va scoate la vânzare obiecte care au aparţinut celor două staruri. Marea lictaţie va avea loc la sfârşitul lunii, în Las Vegas.

Haine, fotografii, dar şi scenarii ale filmelor în care a jucat îndrăgita Marilyn Monroe vor putea fi achiziţionate de cei care nu au uitat-o pe steaua cinematografiei americane.

?Imaginea despre Marilyn Monroe pe care o avem întipărită în minte este aceea a unei blonde sexy, plină de energie, o femeie cu o carieră de succes, şi chiar dacă întrebi un băiat sau o fată de zece ani dacă ştiu cine a fost Marilyn Monroe, ei vor cunoaşte răspunsul? spune unul dintre organizatorii licitaţiei.

Ei speră să poată vinde scenariul filmului "Unora le place jazzul", în care a jucat vedeta, pentru cel puţin 8.000 de dolari. O bluză portocalie, purtată de actriţă în câteva ocazii, ar putea aduce casei de licitaţii 7.000 de dolari. Alte peste 250 de bunuri care au aparţinut sex-simbolului anilor '60 se vor vinde pentru aproximativ un milion de dolari, spun organizatorii.

Nici fanii celebrului rege al rock'n roll-ului, Elvis Presley, nu vor fi dezamăgiţi. Casa de licitaţii Julien le-a pregătit şi lor multe surprize. Fanii lui Elvis vor putea cumpăra bijuterii, haine, dar şi...sticluţe de medicamente care i-au aparţinut acestuia.

Este vorba de o parte a colecţiei doctorului Nick, care a fost medicul lui Elvis Presley, dar şi un prieten foarte apopiat şi confident al artistului. De altfel, doctorul Nick a fost acuzat că l-a ucis pe Elvis, după ce acesta a decedat în urma unei supradoze.

Pentru cele peste 40 de obiecte ale lui Elvis Presley casa de licitaţii speră să obţină un profit de câteva sute de mii de dolari.

Antena 3

×
Subiecte în articol: Marilyn Monroe Elvis Presley
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close