Antena 3 CNN Show Showbiz Hotărârea finală a magistraţilor: Irina Columbeanu va rămâne la tatăl ei

Hotărârea finală a magistraţilor: Irina Columbeanu va rămâne la tatăl ei

Hotărârea finală a magistraţilor: Irina Columbeanu va rămâne la tatăl ei
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Mar 2011   •   17:18
Magistraţii Tribunalului Bucureşti au respins cererea depusă de Monica Columbeanu de încredinţare a fetiţei. Copilul soţilor Columbeanu rămâne în îngrijirea lui Irinel. 

Mărturisiri cutremurătoare ale fiicei cuplului Monica şi Irinel Columbeanu. Într-un clip postat pe internet de către omul de afaceri, copilul în vârstă de patru ani spune că nu vrea să stea cu mama ei, deoarece aceasta o bate. Fetiţa spune că ar vrea să cumpere o alta mamă şi începe să plângă atunci când e întrebată dacă ar vrea să meargă la grădiniţă în America. 

Tot vineri, de pe acelaşi cont au fost postate înregistrări cu mama Monicăi Columbeanu, care lansează o serie de acuzaţii dure la adresa fiicei sale.
 
Întrebată dacă o iubeşte pe mama sa, Irina a răspuns „Nu, pentru că mă bate”. Fetiţa l-a rugat pe tatăl ei să îi cumpere o altă mamă pentru că are "mai mulţi bani”. 
 
Irina: Să-mi cumperi o altă mamă

Şi mama Monicăi Columbeanu a fost înregistrată în timp ce vorbea într-un mod negativ despre fiica ei.

"Are o viaţă de bandită. Asta nu este viaţă, cu prostiile astea. E vorba de copilul asta care încă nu ştie să se apere. (...) Am zis că pun Protecţia Copilului pe ea. (...) Copilul trebuie educat şi iubit", a declarat Veronica Gabor. 

Mama Monicăi, despre fiica sa: Pun Protecţia Copilului pe ea


Mama Monicăi a confirmat într-una din înregistrări că fiica ei îşi bate într-adevăr fetiţa. Mai mult, Veronica Gabor spune că Monica nu se îngrijeşte de sănătatea copilului. 

Veronica Gabor recunoaşte că Monica îşi bate fiica

Monica Columbeanu se declară dezgustată că Irinel Columbeanu o acuză de un comportament inadecvat faţă de fiica lor, Irina. Actuala doamnă Columbeanu a trimis un comunicat, în care îşi acuză soţul că îşi foloseşte fetiţa doar ca instrument de răzbunare:

"Mă declar dezgustată de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care a făcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice, de natură să influenţeze litigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă o dată, voinţa de a face tot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, să aibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferita de mine şi de familia mea."

Veronica Gabor, despre Monica

 

Monica Columbeanu a explicat că este reţinută să dezbată în public relaţia pe care o are cu fiica sa, de 4 ani pentru că Irina ar putea fi afectată în timp de această expunere mediatică exagerată. Aceleaşi argumente au fost folosite şi în recursul făcut de Monica împotriva deciziei care o încredinţa pe copilă tatălui.

Ea a dat asigurări că n-o va scoate pe Irina din ţară şi că are venituri suficiente pentru a-şi întreţine fetiţa în viitor. Irina se află în acest moment în custodia tatălui său, până la pronunţarea divorţului.

×
Subiecte în articol: Irina Columbeanu Irinel Columbeanu
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close