Antena 3 CNN Show Showbiz Hugh Hefner vrea să divorţeze de Kimberley Conrad, după 11 ani în care au stat despărţiţi (VIDEO)

Hugh Hefner vrea să divorţeze de Kimberley Conrad, după 11 ani în care au stat despărţiţi (VIDEO)

Hugh Hefner vrea să divorţeze de Kimberley Conrad, după 11 ani în care au stat despărţiţi (VIDEO)
10 Sep 2009   •   19:11


Hugh Hefner este decis să divorţeze. Chiar dacă cei doi soţi sunt despărţiţi de 11 ani, Hefner a declarat că a stat până acum căsătorit cu frumoasa Kimberley Conrad, doar de dragul celor doi copii pe care îi au împreună. Faptul că a fost înşelat de soţia sa încă de la începutul mariajului l-a determinat însă pe Hefner să pună punct relaţiei.

Fondatorul revistei Playboy a mai mărturisit că a stat până acum căsătorit cu Kimberley, doar de dragul celor doi copii pe care îi au împreună.

Motivul neînţelegerilor dintre cei doi se pare că ar fi şi faptul că Hefner a vândut celebra Playboy Mansion, pe care o deţineau împreună, în schimbul căreia a obţinut 18 milioane de dolari şi nu i-ar fi dat lui Kimberley o parte din sumă, aşa cum aceasta i-a cerut.

Pe de altă parte, Hefner spune că fostei soţii nu o să-i mai dea niciun ban, deoarece de când s-au separat şi până în prezent i-a plătit acesteia circa 12 milioane de dolari.




Antena 3



×
Subiecte în articol: hugh hefner sotie divort Playboy
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close