Antena 3 CNN Show Showbiz Il mai stiti pe Valentin Uritescu? Ce face acum - Nimeni nu stia de necazul prin care trece de mai bine de 40 de ani

Il mai stiti pe Valentin Uritescu? Ce face acum - Nimeni nu stia de necazul prin care trece de mai bine de 40 de ani

Il mai stiti pe Valentin Uritescu? Ce face acum - Nimeni nu stia de necazul prin care trece de mai bine de 40 de ani
16 Aug 2016   •   11:00

De 4 decenii, actorul Valentin Uritescu se lupta zi de zi cu o boala necrutatoare si fara leac. Descoperita in urma cu 40 de ani, acesta i-a dat viata peste cap si i-a marcat definitiv destinul. Este vorba despre Sindrom Piramidal, o afectiune parkinsoniana care se caracterizeaza prin pierderi scurte de memorie, paralizii spastice si un tremur al membrelor care poate sa fie tinut in frau doar cu tratament riguros.


“Valentin e bine, cat poate el sa fie de bine. De cand s-a retras de pe scena s-a apucat de scris. Asta e marea sa pasiune si lucrul care ii ocupa astazi tot timpul. Pana acum a publicat deja doua carti, (n.r: “Asa sunt eu, prost” si “Sa ai grija de cel bun din tine. Amintiri”, volume confesiune publicate la editura Humanitas), si o finalizeaza pe cea de-a treia. Lansarea va fi in aceasta toamna. De jucat nu mai joaca, s-a retras din motive de sanatate si din altele secundare. Principalul si cel mai important lucru in viata este sanatatea, iar el, dupa atatia ani, a decis sa se retraga si sa se dedice scrisului”, a declarat Valeria Uritescu, sotia lui Valentin Uritescu, pentru WOWbiz.ro.

×
Subiecte în articol: boala parkinson ANI
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close