Antena 3 CNN Show Showbiz Ilie Năstase trece prin momente dificile. Ce probleme de sănătate are fostul tenismen

Ilie Năstase trece prin momente dificile. Ce probleme de sănătate are fostul tenismen

Ilie Năstase trece prin momente dificile. Ce probleme de sănătate are fostul tenismen
Sursa foto: Agerpres.ro
11 Apr 2017   •   12:15

Ilie Năstase trece prin momente dificile. În ultima perioadă, fostul mare tenismen a avut parte de de mai multe episoade agitate. În urmă cu o lună s-a separat de partenera sa de viață Brigitte, iar acum a ajuns pe mâna medicilor. Conform Click.ro, acesta este internat la o clinică din Germania din cauza problemelor sale cu ficatul. Năstase a slăbit 4 kilograme și a renunțat la alcool și carne.

Fostul mare sportiv a confirmat că nu se află în cea mai bună formă şi a acceptat să vorbescă despre problemele pe care le-a întâmpinat recent. ”Nu mă simţeam bine şi am fost să fac investigaţii la o clinică de la noi. Medicii au descoperit că am probleme cu ficatul. E cam gras. În timpul antrenamentelor de tenis, mâncam glucoză ca să recuperez energie, iar acum se resimte. Am zis să merg şi în străinătate să investighez problema. La sfatul lui Ţiriac, am ales Germania, unde se află un spital jumătate de stat, jumătate privat. El îi cunoaşte pe profesorii de acolo, pentru că a mers când a avut probleme la plămâni. Din păcate, specialiştii de acolo mi-au confirmat ce-mi spuseseră cei de aici şi anume că am probleme la ficat”, a declarat, Ilie Năstase pentru Click.

După ce i-au prezentat riscurile, medicii i-au dat tratament şi i-au prescris un regim alimentar pe viaţă. ”Nu mai mănânc de vreo două  luni carne, nu am voie băuturi alcoolice, grăsimi şi pâine. Mănânc doar peşte, legume, mai fac sport. Am slăbit 4 kilograme. Am vreo 85, însă trebuie să ajung la 80 kg, aşa mi s-a recomandat”, a mai spus fostul rege al sportului alb.

×
Subiecte în articol: Ilie Nastase probleme sănătate regim
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close