Antena 3 Show Showbiz În acest club au voie să intre doar creştinii ortodocşi. "Noi sprijinim familia şi promovăm spiritualitatea"

În acest club au voie să intre doar creştinii ortodocşi. "Noi sprijinim familia şi promovăm spiritualitatea"

de P.I.    |    06 Feb 2013   •   07:48
În acest club au voie să intre doar creştinii ortodocşi. "Noi sprijinim familia şi promovăm spiritualitatea"

Poate că vi se pare ciudat, dar acesta este sloganul acestui club care face furori pe meleagurile ruseşti. Membrii acestui club sunt exclusiv creştin-ortodocşi, bărbaţi cu familie, însuraţi, care au unul sau mai mulţi copii.

O altă regulă de bază a membrilor este ca aceştia să fie proprietarii unui Hummer. De fapt aşa a şi pornit ideea acestui club exclusivist. Toţi cei care deţineau o astfel de maşină, în Moscova au început să frecventeze acest club.

Însă pe lângă distracţie, femei aproape dezbrăcate, băutură şi dansuri exotice, membrii clubului au ajutat în repetate rânduri Biserica Ortodoxă din Moscova în diferite activităţi, ba mai mult, au donat importante sume de bani preoţilor.

Iată câteva imagini cu activităţile de bază ale clubberilor:Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close