Antena 3 CNN Show Showbiz Încă o dramă pentru „Coana Chiva”! Cancerul a lovit din nou în familia actriței Nataşa Raab

Încă o dramă pentru „Coana Chiva”! Cancerul a lovit din nou în familia actriței Nataşa Raab

Încă o dramă pentru „Coana Chiva”! Cancerul a lovit din nou în familia actriței Nataşa Raab
Sursa foto: Foto: Facebook/Natasa Raab
16 Apr 2018   •   10:19

Actrița Natașa Raab nu mai scapă de probleme. În urmă cu ceva timp, interpreta Coanei Chiva din reclama la iaurt s-a luptat cu cancerul uterin pe care l-a învins.

Recent, însă, vedeta și-a anunțat fanii că soțul său va, medicul Val Guțul, se va opera iarăși, după ce canerul la vezică i-a recidivat.

„Pe soţul meu îl operează luni (n.r. azi), iar eu mă simt total nefolositoare. Nu am chef de nimic, vreau să mă odihnesc”, a scris actriţa, iar confesiunea ei a primit peste 250 de mesaje de încurajare.

Anul trecut, la Gala Premiilor Gopo, dar şi anul acesta, în martie, la un eveniment organizat de Uniunea Autorilor şi Realizatorilor de Film din România (UARF), Nataşa Raab ne-a spus că soţul ei se simte mai bine. „Soţul meu are un cancer de vezică urinară. E foarte greu când ai un pacient medic, pentru că nu e uşor să-l «prosteşti» să facă ce vrei tu. El spune că ştie mai bine ce e bine şi cum e bine să facă. Dar să sperăm că, dacă-şi face tratamentul, va fi bine”, declara Nataşa Raab pentru Click.

 

×
Subiecte în articol: cancer
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close