Antena 3 CNN Show Showbiz Incident la gala MTV Video Music Awards. Vedeţi lista câştigătorilor (VIDEO)

Incident la gala MTV Video Music Awards. Vedeţi lista câştigătorilor (VIDEO)

Incident la gala MTV Video Music Awards. Vedeţi lista câştigătorilor (VIDEO)
Sursa foto: Mtv
14 Sep 2009   •   11:55

Gala MTV Video Music Awards a avut loc duminică seară la New York. La eveniment a participat un număr impresionant de vedete. Vedeta serii a fost cântăreaţa Beyonce Knowles, care a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al anului, cel mai important premiu din cadrul competiţiei.

Gala nu a fost, însă, lipsită de incidente. Rapperul Kanye West i-a intrigat pe participanţii la show-ul MTV. El a întrerupt discursul cântăreţei Taylor Swift, după ce aceasta a primit trofeul pentru cel mai bun videoclip al unei cântăreţe, arată Reuters.

"Sunt fericit pentru tine, însă Beyonce a avut unul dintre cele mai bune videoclipuri din toate timpurile", a ţinut să adauge Kanye West, după ce i-a luat microfonul lui Swift. Se pare că rapperul ar fost sub influenţa băuturilor alcoolice.



După incident, Kanye West şi-a cerut scuze: "Îmi pare rău, le cer scuze lui Taylor Swift, fanilor ei şi mamei sale. Am greşit când am urcat pe scenă şi i-am stricat acel moment!" a spus rapperul pe blogul său.

Gala a început cu un moment în memoria regretatului "rege al muzicii pop", Michael Jackson. Starurile au ţinut discursuri în memoria lui Michael. "Mulţi dintre noi i-am întors spatele. Era unic, original, atât de rar, încât nu va mai exista niciodată cineva ca el. El era regele", a declarat Madonna. La eveniment a participat şi Janet Jackson, care a dansat pe scenă pe melodia "Scream".

Printre câştigătorii premiilor Mtv s-au numărat Lady Gaga, Britney Spears şi Green Day.

Vedeţi câştigătorii celor 15 categorii din cadrul premiilor Mtv


Gala MTV Video Music Awards - Cele mai spectaculoase momente


Michael Jackson, omagiat la MTV Video Music Awards


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kanye West Taylor Swift Lady Gaga
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close