Antena 3 CNN Show Showbiz Inna, moment jenant pe scenă. În timpul concertului, artista și-a dat jos.... „A fost cea mai proastă inspirație pe care am avut-o”

Inna, moment jenant pe scenă. În timpul concertului, artista și-a dat jos.... „A fost cea mai proastă inspirație pe care am avut-o”

Inna, moment jenant pe scenă. În timpul concertului, artista și-a dat jos.... „A fost cea mai proastă inspirație pe care am avut-o”
01 Ian 2018   •   17:10

Moment jenant pentru Inna la Sibiu. În plin concert, vedeta a decis să le divulge celor prezenți trucul la care a apelat și care s-a dovedit total neinspirat pentru ea.

„Vreau să creez un moment de reality show și nu obișnuiesc să fac asta. Vreau să vă dau un secret din culisele artistelor, și nu numai de la noi, ci de peste tot... În seara de Revelion, când sunt 0 grade și când trebuie să venim să cântăm și să fim super frumoase, noi mai decurgem și, uitați-vă la mine, pentru că este un moment important, la ...genul ăsta de chestii. Doar că de data asta a fost cea mai proastă inspirație pe care am avut-o, pentru că mi se tot trăgea și am zis că o să rămân fără ea și atunci ... m-ați văzut și fără artificiu. Știți acum. Când o să le vedeți și pe Alina Eremia sau Antonia o să vă întrebați dacă au perucă sau nu. Tot timpul o să fie înșelător”, a declarat artista, potrivit Click.

 

 

×
Subiecte în articol: Inna artista gest incredibil
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close