Antena 3 CNN Show Showbiz Intamplare cutremuratoare la cimitir! Ce s-a intamplat la mormantul artistei dupa 6 zile de la inmormantare

Intamplare cutremuratoare la cimitir! Ce s-a intamplat la mormantul artistei dupa 6 zile de la inmormantare

Intamplare cutremuratoare la cimitir! Ce s-a intamplat la mormantul artistei dupa 6 zile de la inmormantare
23 Mar 2017   •   16:38

Cornel Gales a mers la mormantul Ilenei Ciuculete in fiecare zi de la moartea sotiei sale. Barbatul si-a petrecut zeci de minute acolo, a aprins lumanari, s-a asezat in genunchi si a plans, dupa cum sustin angajatii cimitirului. Ba mai mult, mai toate coroanele si florile de pe mormant incepusera sa se ofileasca, mai putin cosul cu trandafiri rosii luat de Cornel.

“Duminica, Cornel Gales a venit la mormant cu mama si baietii Ilenei. Batrana abia mergea, se misca greu si nu se putea opri in plans. N-a stat mult. Baietii au urcat-o in masina si au dus-o la ea acasa, in sat. Cornel a ramas la mormant, s-a asezat in genunchi, a plans, a aprins lumanarile, a mai aranjat florile si a platit pentru 40 de zile sa i se aprinda lumanari la mormant. Era daramat, obosit, plans, cu cearcane, slabit si palid. Sufera ingrozitor”, au spus angajatii din cimitir pentru WOWbiz.ro. 

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close