Antena 3 CNN Show Showbiz Interpret de hip-hop care cântă cu ?La Familia?, reţinut pentru trafic de droguri

Interpret de hip-hop care cântă cu ?La Familia?, reţinut pentru trafic de droguri

Interpret de hip-hop care cântă cu ?La Familia?,  reţinut pentru trafic de droguri
Sursa foto: arestat
25 Feb 2009   •   14:51

Cântăreţul de hip-hop Cristian Ionaşcu, cunoscut şi sub numele de Gigis, care cântă alături de trupa "La Familia", a fost reţinut, marţi seară, la Vaslui. Acesta a fost acuzat de trafic şi deţinere de droguri.
Cristian Ionaşcu a fost arestat în localitatea Deleni, judeţul Vaslui. Cântăreţul locuia la tatăl său, fără forme legale, anunţă Mediafax.
Poliţiştii au descoperit peste 500 de grame de canabis, plantă pe care acesta o cultiva în gospodăria proprie.
La puţin timp de la arestarea interpretului, la intrarea în municipiul Vaslui, alţi doi tineri, între care unul angajat la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului (DGASPC) Vaslui, au fost descoperiţi într-un taxi cu 50 de grame de canabis.
Cei doi tineri au declarat că au făcut rost de droguri de la Cristian Ionaşcu. Atât cântăreţul, cât şi cei doi tineri vor fi duşi, în cursul zilei de miercuri, în faţa judecătorilor Tribunalului Vaslui.
Potrivit investigaţiilor DIICOT, o ţigară de canabis este vândută, pe piaţa neagră din Vaslui, la preţul de 50 de lei. Drogurile erau distribuite în diverse baruri din Vaslui sau locuinţele celor reţinuţi în acest caz.
În mod ironic, acum doi ani, Cristian Ionaşcu, alias Gigis, a participat, alături de Puya de la ?La Familia?, la o campanie naţională antidrog.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: trafic de droguri arestare
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close