Antena 3 CNN Show Showbiz Ionuț Dolănescu, atac dur la adresa fratelui său: „Dragoș e o nulitate!”

Ionuț Dolănescu, atac dur la adresa fratelui său: „Dragoș e o nulitate!”

Ionuț Dolănescu, atac dur la adresa fratelui său: „Dragoș e o nulitate!”
Sursa foto: Foto: youtube.com
06 Iul 2018   •   18:25

Procesul fraților Dolănescu, pentru succesiunea averii tatălui lor, regretatul Ion Dolănescu, s-a încheiat în urmă cu un an, însă între cei doi frați au rămas resentimente. Recent, Ionuț a avut o reacție de respingere la adresa fratelui mai mic, atunci când a fost întrebat ce părere are despre cariera de politician a lui Dragoș, în Costa Rica.

”Poate să ajungă și președinte în Costa Rica, n-am nevoie de el, tot o nulitate este! Caracterul lui e același. Tata a fost și el parlamentar, iar lumea îl ține minte tot ca pe un interpret de muzică populară, nu ca pe un politician (n.r. Ion Dolănescu a fost deputat în legislatura 2000-2004)”, a declarat, pentru Click!, Ionuț Dolănescu.

În replică, Dragoș ține să-i amintească lui Ionuț că și el a încercat să facă o carieră în politică, dar nu prea i-a ieșit, din pricina unei gafe, pe care a făcut-o în plină conferință de presă (în 2008, Ionuț Dolănescu s-a înscris în Partidul Verde). ”Se vede că îl roade foarte tare invidia. Și caracterul lui a rămas același, din câte observ! Nulitate? Lasă, că e el o mare valoare! Are puține cuvinte în vocabular”, a declarat Dragoș.

 

×
Subiecte în articol: Ionut Dolanescu atac dur
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close