Antena 3 CNN Show Showbiz Irina Columbeanu rămâne în custodia tatălui până la pronunţarea divorţului

Irina Columbeanu rămâne în custodia tatălui până la pronunţarea divorţului

Irina Columbeanu rămâne în custodia tatălui până la pronunţarea divorţului
Sursa foto: Foto: Mediafax
28 Feb 2011   •   11:20
Judecătoria Buftea a decis ca Irina Columbeanu, fiica Monicăi Columbeanu şi a omului de afaceri Irinel Columbeanu, să rămână în custodia tatălui până la pronunţarea divorţului. Decizia magistraţilor este una temporară, custodia fetiţei urmând să fie stabilită în urma divorţului.

La primul termen al procesului de custodie, doar Irinel Columbeanu s-a prezentat la sediul Judecătoriei Buftea. Monica a invocat ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.

Primul termen al divorţului soţilor Columbeanu este pe 21 martie.

Irinel Columbeanu a declarat săptămâna trecută că Monica nu l-a informat că va începe acţiunea de divorţ. „Am aflat din presă că a depus divorţ, ca şi de existenţa acestei cereri de ordonanţă prezidenţială.”

Irina rămâne la Irinel:


Întrebat dacă Monica a precizat în cerere unde ar putea să o crească pe Irina, afaceristul a făcut o declaraţie ironică. „Luându-ne după acte, probabil că o s-o crească la cabinetul avocatei ei”.

În plus, omul de afaceri a declarat, în exclusivitate la Antena 3 că ştie de ce este în stare în stare Monică şi că nu îi este frică de ce ar putea face ea, ci de consilierii ei.
 
Imagini de la primul termen al procesului de custodie


Monica Columbeanu, în vârstă de 24 de ani, s-a hotărât să îşi ia viaţa în propriile mâini. După cinci ani petrecuţi alături de Irinel, s-ar spune că tânăra a învăţat câte ceva despre afaceri. Căsătoria cu Irinel i-a adus celebritatea şi i-a deschis porţile televiziunilor. Aşa a pus ban pe ban. 

Şi a strâns ceva: pentru o prezentare de modă Moni încasează 2000 de euro, din reclame a adunat până acum câteva zeci de mii de euro, iar fiecare apariţie tv din ultimul an i-a băgat în buzunar divei de la Izvorani câte 3.000 de euro. Dar aceştia sunt doar... banii de cheltuială. Grosul... l-ar putea obţine după divorţul de Irinel Columbeanu.

Deocamdată, Monica nu cerut nimic de la viitorul ei fost soţ. Nimic în plus faţă de ceea ce a obţinut până acum.

Divorţul Columbenilor a ajuns chiar şi la urechile preşedintelui Băsescu, care a început conferinţa de săptăpmâna trecută de la Palatul Cotroceni cu o glumă pe această temă. Liderul României a spus, cu "modestie", că subiectele pe care le va atinge în cadrul acestui discurs nu sunt la fel de interesante ca această despărţire mondenă.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close