Antena 3 CNN Show Showbiz Irina Columbeanu va rămâne cu tatăl ei. Vezi motivele magistraţilor

Irina Columbeanu va rămâne cu tatăl ei. Vezi motivele magistraţilor

Irina Columbeanu va rămâne cu tatăl ei. Vezi motivele magistraţilor
Sursa foto: Foto: bzi.ro
27 Iul 2011   •   22:15

Irina Columbeanu rămâne cu tatăl ei, dar are voie să plece cu mama sa, în străinătate. Magistraţii au ajuns la concluzia că doar Irinel Columbeanu îi poate asigura confortul material cu care fetiţa este obişnuită.

Situaţia financiară de care dispune Irinel Columbeanu e categoric un aspect important pentru cei care s-au gândit la acordarea custodiei Irinei. În plus, a contat şi faptul că Irinel a angajat oameni care să se ocupe de educaţia fiicei lui şi că nu şi-a abandonat fiica în plin proces de divorţ, aşa cum a făcut Monica atunci când a plecat câteva săptămâni în State.

A mai fost un avantaj pentru Irinel - şi relaţia pe care tatăl lui a avut-o cu fetiţa. Bunicul patern este cel care s-a preocupat şi anterior despărţirii soţilor de educaţia minorei.

Magistraţii au decis că Monica îşi va putea vedea fiica în cea de-a doua şi a patra săptămână în fiecare lună, de vineri până duminică şi la fel în prima jumătate a vacanţei şcolare, de la 20 iunie până la 20 august, când va putea pleca cu fetiţa chiar şi în afara ţării. Monica e însă obligată să îi plătească Irinei o pensie alimentară de 1.000 de lei pe lună, până la majorat.

 




×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close