Antena 3 CNN Show Showbiz Irina rămâne în custodia mamei sale, Monica Columbeanu

Irina rămâne în custodia mamei sale, Monica Columbeanu

Irina rămâne în custodia mamei sale, Monica Columbeanu
Sursa foto: Foto: Intact Images
19 Mai 2011   •   21:22

Lupta pentru Irina Columbeanu se dă până la ultima literă a legii. Irinel şi Monica, alături de avocaţi, au încercat să demonstreze instanţei că unul e mai presus decât celălalt. Omul de afaceri le-a cerut judecătorilor să analizeze încă o dată decizia de încredinţare temporară a fetiţei.

Joi după-amiază, magistraţii i-au respins solicitarea lui Irinel Columbeanu. Asta înseamnă că Irina rămâne în continuare la Monica.

Înainte cu numai două ore ca magistraţii să decidă, doamna Columbeanu a mers la Poliţia Voluntari pentru plângerea depusă de Irinel, în care e acuzată că şi-a abandonat copilul şi a plecat în Statele Unite. Monica le-a spus poliţiştilor că este dispusă să colaboreze pentru anchetă, dar că în niciun caz nu poate da acum declaraţii. A avut, a spus ea, o zi prea agitată.

Matinală, Monica a venit prima la tribunal. Era hotărâtă să îi convingă pe magistraţi că ea este cea mai potrivită să aibă grijă de Irinuca. În sala de judecată, a stat doar câteva minute. Suficient însă pentru ca Monica să iasă de acolo sigură pe reuşita ei. S-a întors puţin după prânz, însoţită de o altă femeie. Nimeni nu ştia cine este.

 

Irinel Columbeanu şi-a trimis doar avocatul, cu o cerere de amânare a procesului până la începutul lunii viitoare.

"Noi am adus argumentele, am depus note scrise în care am considerat că nu este o cerere inadmisibilă", a spus Cătălin Dâncu, avocatul lui Irinel Columbeanu.

În presă au apărut acte prin care Irinel demonstrează că i-a trimis soţiei zeci de mii de euro în perioada pe care Monica a petrecut-o în America. Asta după ce, zilele trecute, avocatul Monicăi susţinea că Irinel nu şi-a ajutat mai deloc soţia.

Banii pe care şi-i dispută soţii Columbeanu sunt însă mult mai mulţi: o avere de peste 10 milioane de euro care va intra în discuţie în procesul de divorţ şi care nu va stabili însă care dintre cei doi este un părinte mai bun.


×
Subiecte în articol: Irina Irinel Columbeanu custodie
Parteneri
Avertizare ANM: Ninsori însemnate în 14 judeţe din ţară
x close