Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel a pus mascaţii pe urmele Monicăi şi s-a dus cu o Dacie veche s-o vadă pe Irina

Irinel a pus mascaţii pe urmele Monicăi şi s-a dus cu o Dacie veche s-o vadă pe Irina

Irinel a pus mascaţii pe urmele Monicăi şi s-a dus cu o Dacie veche s-o vadă pe Irina
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Mai 2011   •   19:01

Irinel Columbeanu a ajuns la gesturi extreme. Disperat că nu dă de Monica şi de fiica ei, Irina, milionarul a cerut ajutorul Poliţiei.

Irinel a chemat Poliţia şi Protecţia Copilului la vila în care ştia că locuiesc cele două. Aşa au ajuns şi mascaţii în poveste, chemaţi pentru că unii ziarişti au fost prea curioşi.

După aproape 24 de ore de mister, când Monica părea de negăsit, lucrurile s-au clarificat. Doamna Columbeanu îşi luase fetiţa şi se dusese la o prietenă din Pipera. Acolo au găsit-o în cele din urmă Irinel, Protecţia Copilului, presa, Poliţia, dar şi mascaţii.

 

Pentru copil, Irinel Columbeanu a dat Rolls Royce-ul pe bătrâna Dacie. Ca să o vadă pe Irina fără să mai atragă atenţia jurnaliştilor, omul de afaceri a renunţat la maşina cu care merge de obicei. Şi aşa, sub acoperire, a mers la grădiniţa privată din Pipera, unde Monica a mutat-o pe Irina, fără să-i spună. Tot acolo învaţă şi fiul cel mare al Adrianei Bahmuţanu şi al lui Silviu Prigoană.

Mutarea Irinei de la grădiniţa de stat la cea particulară s-a făcut acum trei zile, iar Monica nu s-ar fi ocupat direct de asta. Angajaţii unităţii de învăţământ nu au văzut-o până acum: nici nu a adus-o, nici nu a luat-o pe Irina.

În tot acest timp, doamna Columbeanu e plecată din Bucureşti. E la Timişoara, unde a semnat un contract cu o casă de modă care produce rochii de mireasă. E chiar casa de modă care i-a făcut rochia de nuntă. Monica Columbeanu ar urma să fie imaginea firmei. Un job în plus, pentru că în prezent se ocupă de relaţiile publice ale unui club de noapte.

Monica Columbeanu n-a plecat însă din Bucureşti înainte să ceară instanţei, prin avocat, un program cu vizitele pe care Irinel i le poate face Irinei. Judecătorii ar urma să stabilească la sfârşitul acestei luni când îşi poate vedea omul de afaceri copilul.























×
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close