Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu a primit custodia fiicei lui: Monica va plăti o pensie alimentară de 1.000 de lei

Irinel Columbeanu a primit custodia fiicei lui: Monica va plăti o pensie alimentară de 1.000 de lei

Irinel Columbeanu a primit custodia fiicei lui: Monica va plăti o pensie alimentară de 1.000 de lei
28 Iun 2011   •   10:04

Judecătoria Buftea a decis ca Irina Columbeanu să rămână cu tatăl ei. Decizia nu este definitivă, iar Monica poate face apel în următoarele 30 de zile. Între timp, ea este nevoită să plătească o pensie alimentară de 1.000 de lei. Luni, Monica şi Irinel au finalizat divorţul.

Monica Gabor, căci acesta e numele ei începând de luni, şi-a petrecut seara cu Irina. La Izvorani, aşa cum i-a cerut fostul soţ care se teme ca fetiţa să nu fie scoasă din ţară.

Monica a plecat de la Izvorani în jurul orei 22.00. Ea şi-a petrecut după-amiaza cu Irinuca. La plecare, însă, nu a vrut să facă nicio declaraţie presei.

Monica va purta din nou numele Gabor. Divorţul dintre ea şi Irinel s-a pecetluit.

Pentru câteva ore, cei doi soţi au ajuns luni şi la o înţelegere în privinţa copilului. Irina trebuia să rămână  în grija tatălui.

Milionarul nu a acceptat condiţiile puse de fosta doamnă Columbeanu. Motivul pentru care întelegerea dintre cei doi soţi a căzut este că Monica ar vrea să iasă din ţară cu fetiţa ori de câte ori doreşte.

Cât despre împărţirea averii milionarului, Irinel nu este dispus să-i dea nimic fostei soţii.

 


×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close