Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu crede că Moni îl înşela de acum un an

Irinel Columbeanu crede că Moni îl înşela de acum un an

Irinel Columbeanu crede că Moni îl înşela de acum un an
Sursa foto: Foto: Intact Images
07 Iul 2011   •   22:12

Monica îl înşela pe Irinel. O spune chiar soţul tras pe sfoară. Omul de afaceri e ferm convins că diva de la Izvorani a început relaţia cu asiaticul misterios încă de acum un an, când purta şi ea verighetă. Irinel Columbeanu nu e însă supărat. Ba chiar îi face urări de bine fostei, care s-a reorientat extrem de rapid.

Înregistrările făcute de paparazzi arată că Monica nu s-a dezlipit nicio secundă de noul iubit cât a stat peste Ocean. Cei doi au fost filmaţi şi fotografiaţi ieşind din complexul rezidenţial unde tânărul asiatic are un apartament de 5 milioane de dolari, la doar o aruncătură de băţ de celebrul Beverly Hills.

Programul zilnic al Monicăi alături de noul iubit, spun paparazzi, includea o masă în oraş - la un fast food cu mâncare chinezească şi plimbări de câteva ore prin mall. Diva, susţin cei care au urmărit-o, a încercat să-l convingă pe tânărul milionar să-i cumpere un ceas de fiţe. Dar a ieşit cu mâinile goale din magazine. E drept, poartă deja un ceas scump, cadou de la Irinel. Fostul soţ habar nu are cine stă, acum, la braţul Monicăi. A aflat doar că s-ar ocupa cu producţia de ceai.

Irinel Columbeanu crede că relaţia fostei lui soţii cu tânărul om de afaceri a început acum un an. Nu-l deranjează. Se mai gândeşte însă dacă o va lăsa pe Irina în preajma lui. Cert e că fetiţa va trece Oceanul doar cu tatăl ei.

 
 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close