Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu, declaratii inedite despre viata intima a Monicai din America: "Este multumita de relatia ei, locuiesc impreuna intr-un cartier bine cotat"

Irinel Columbeanu, declaratii inedite despre viata intima a Monicai din America: "Este multumita de relatia ei, locuiesc impreuna intr-un cartier bine cotat"

Irinel Columbeanu, declaratii inedite despre viata intima a Monicai din America: "Este multumita de relatia ei, locuiesc impreuna intr-un cartier bine cotat"
01 Sep 2016   •   12:33

Irinel Columbeanu a fost intr-o vacanta prelungita in America, alaturi de fiica ei, la Monica. Omul de afaceri este multumit de viata pe care o duca fosta lui sotie peste hotare si a povestit cu aceasta ocazie si viata pe care o duce aceasta acolo.

"Monica locuiește într-o casă într-un cartier bine cotat, destul de aproape de mare. Monica are o viață normală lângă un om normal. El nu are nici un presupus comportament necivilizat față de Monica și mi-am dat seama că este mulțumită de relația pe care o are cu el. Locuiesc împreună și au o relație, Irina a stat cu ei. Este omul care se află lângă Monica de o bună perioadă de timp. Irina s-a adaptat situației într-un mod foarte realist, își dă seama de ce se întâmplă și cred că, deși pentru un copil, asemenea întâmplări nu constituie o plăcere, s-ar putea să constituie un avantaj mai târziu, că are două lumi în care să își făurească viitorul. Lumea am vazut ca ii spune Pink, nu Mr Pink. E un om de afaceri bun. E un om foarte OK și, una peste alta, pot să spun că am învățat multe din această excursie, că trecutul trebuie dat la o parte, resentimentele nu ajută cu nimic. Trebuia să stăm două săptămâni, dar am stat cinci săptămâni. Toți patru am hotărât și am simțit asta. Îi doresc mult succes lui Pink. Irina a fost și într-o tabără, unde s-a distrat. Am fost mult pe plajă”, a adaugat el.", a spus Irinel Columbeanu intr-o emisiune TV.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close