Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu îşi reface viaţa sentimentală cu sosia Monicăi

Irinel Columbeanu îşi reface viaţa sentimentală cu sosia Monicăi

Irinel Columbeanu îşi reface viaţa sentimentală cu sosia Monicăi
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    15 Aug 2011   •   10:54

Irinel Columbeanu calcă pe urmele fostei sale soţii şi încearcă să-şi refacă viaţa sentimentală. Milionarul de la Izvorani a fost surprins de paparazzi într-un club de la malul mării, în compania mai multor domnişoare atrăgătoare. Însă, dintre toate fetele care i-au dat târcoale, Irinel n-a avut ochi decât pentru o domnişoară care seamănă izbitor cu Monica.

După divorţul de Monica, Irinel Columbeanu a revenit la mai vechiul său obicei de a-şi pierde nopţile prin cluburi. În week-endul care tocmai s-a încheiat, el a ales un clubv de la malul mării şi nu a durat mult până ca prezenţa sa să fie remarcată de mai multe domnişoare singure. I-au dat târcoale şi blonde, şi brunete, iar uneia milionarul i-a prins drag.

În imaginile surprinse de paparazzi, se vede cum Irinel a discutat la o masă mai retrasă cu o tânără sub 25 de ani. Martorii deja îşi dădeau coate şi puteau spune că sosia Monicăi Gabor stă de vorbă cu fostul bărbat al divei.

Discuţia omului de afaceri cu noua cucerire s-a întins pe durata întregii nopţi. În tot acest timp, micuţa Irina dormea liniştită la hotel, alături de bona ei.

 


×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu club divort
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close