Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu: Monica este toxică. Nu am văzut-o niciodată lovind fetiţa

Irinel Columbeanu: Monica este toxică. Nu am văzut-o niciodată lovind fetiţa

 Irinel Columbeanu: Monica este toxică. Nu am văzut-o niciodată lovind fetiţa
Sursa foto: Foto: Mediafax
14 Mar 2011   •   18:30

Irinel Columbeanu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena 3. Omul de afaceri a vorbit despre divergenţele dintre el şi soţia lui, Monica, dar şi despre custodia fetiţei.

Afaceristul a explicat că maşina despre care Monica spune că este a ei este, de fapt, a unei firme. „Firma este în proces cu mine, iar eu am drept de retenţie”, a declarat Irinel Columbeanu. „Dânsa a venit să fure o maşină, acolo pe proprietate”, a continuat afaceristul.

Monica este o fiinţă toxică, a mai spus Irinel Columbeanu. „Cu cât se încrâncenează, cu atât mai mult riscă să-i facă rau copilului nostru. (...) Toxicitatea ei trebuie să fie izolată. Chiar şi ea trebuie să fie izolată de toxicitatea ei”, a mai spus miliardarul, care a ţinut să precizeze că Monica a fost cea care a început acest scandal.

Afaceristul a mai precizat că nu a văzut-o niciodată pe Monica lovindu-şi fetiţa.

Monica şi Irinel Columbeanu au fost audiaţi la poliţie după noile reclamaţii pe care le-au depus unul împotriva celuilalt. Monica a depus două plângeri, în care reclamă  a fost agresată la Izvorani şi că i s-a furat maşina, în vreme ce soţul ei o acuză de tentativă de tîhărie, dar şi de tulburarea liniştii publiceşi ultraj contra bunelor moravuri.

 


 

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu divort
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close