Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu: Nu mi-e frică de Monica, ci de consilierii ei

Irinel Columbeanu: Nu mi-e frică de Monica, ci de consilierii ei

 Irinel Columbeanu: Nu mi-e frică de Monica, ci de consilierii ei
Sursa foto: Foto: Mediafax
25 Feb 2011   •   20:55
Omul de afaceri Irinel Columbeanu a declarat, în exclusivitate la emisiunea "Sinteza Zilei", că ştie de ce este în stare în stare Monică şi că nu îi estste frică de ce ar putea face ea, ci de consilierii ei.
 
Iri a precizat că în dimineaţa de vineri, 25 februarie, s-a prezentat la tribunalul unde ar fi fost judecat procesul de încrediţare a minorei Irina, din proprie iniţiativă şi nu pentru că ar fi fost citat. Afaceristul a mărturisit că, pentru câteva ore, a avut senzaţia că îşi va pierde copilul, sau că fetiţa va dispărea fără urmă.
 
Irina, fiica Monicăi şi a lui Irinel Columbeanu, devine cea mai importantă armă, dar şi cea mai importantă miză în divorţul care abia începe. Şi unul şi celălat vor fetiţa. Monica nu are de gând să aştepte finalizarea divorţului care are primul termen pe 21 martie pentru a avea copilul alături. Aşa ca a invocat ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.
 
Irinel Columbeanu a ajuns vineri dimineaţă la judecătoria Buftea, acolo unde se discută ordonanţa preşedinţială, o procedură de urgenţă prin care mama poate primi custodia copilului până la pronunţarea divorţului.
 
Omul de afaceri a declarat că Monica nu l-a informat că va începe acţiunea de divorţ. „Am aflat din presă că a depus divorţ, ca şi de existenţa acestei cereri de ordonanţă prezidenţială.”

×
Parteneri
A crescut vârsta de pensionare. Zeci de mii de români sunt afectaţi
x close