Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu: Nu vreau ca fetiţa mea să stea în casă cu o persoană cu moravuri uşoare

Irinel Columbeanu: Nu vreau ca fetiţa mea să stea în casă cu o persoană cu moravuri uşoare

Irinel Columbeanu: Nu vreau ca fetiţa mea să stea în casă cu o persoană cu moravuri uşoare
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Mar 2011   •   13:42

Monica şi Irinel Columbeanu s-au prezentat luni dimineaţă la Tribunalul Bucureşti pentru recursul făcut de Monica faţă de decizia Judecătoriei Buftea de a o încredinţa pe Irina în custodia tatălui, informează Mediafax.

Tot în această zi este şi primul termen al divorţului, Monica fiind cea care solicită în cererea depusă în instanţă desfacerea căsătoriei din culpă comună.

Fotomodelul va încerca încă o dată să îi convingă pe judecători că este în stare să o crească pe Irina şi că acuzaţiile lui Irinel sunt nefondate, în pofida faptului că acesta a declarat luni dimineaţă la tribunal  că nu este de acord ca fetiţa lui să locuiască sub acelaşi acoperiş cu o persoană cu moravuri uşoare. De când s-a despărţit de soţ, aceasta şi-a schimbat stilul de viaţă şi chiar planurile de viitor.

Irinel a depus în instanţă patru CD-uri pe care cel mai probabil se află imaginile privind discuţiile dintre el şi mama Monicăi, o transcriere a acestora, precum şi un document care a cerut să fie depus la caseta de valori a instanţei şi să nu poată fi studiat de către soţia sa.

Avocaţii Monicăi au cerut amânarea judecării recursului, pentru a putea studia întâmpinarea depusă, iar solicitarea a fost admisă. Următorul termen în acest proces a fost stabilit pentru data de 4 aprilie.

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu tribunal recurs termen
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close