Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu, singur de Crăciun. Moni a venit şi a luat-o pe Irina la bunici

Irinel Columbeanu, singur de Crăciun. Moni a venit şi a luat-o pe Irina la bunici

Irinel Columbeanu, singur de Crăciun. Moni a venit şi a luat-o pe Irina la bunici
Sursa foto: Foto: Intact Images
de N.B.    |    23 Dec 2011   •   19:21

Irinel Columbeanu va fi singur de Crăciun, Monica i-a comunicat, printr-un mail, decizia de a-şi lua fetiţa cu ea de Sărbători, acasă în Bacău. Omul de afaceri aflase oricum de intenţiile fostei soţii de la televizor aşa că a pregătit-o pe fetiţă de călătorie.

Crăciunul l-a prins pe picioar greşit pe Irinel Columbeanu. Omul de afaceri s-a trezit pur şi simplu că va fi nevoit să petreacă sărbătorile fără Irina., pentru că aşa a vrut Moni.

Irinel n-a stat la tocmeală cu Monica. A acceptat imediat. Ba chiar i-a pregătit fetiţei bagajul, în care a avut grijă să pună tot ce a crezut că i-ar trebui. N-a uitat nici rochia de petrecere pentru micuţă. Când a venit Moni s-o ia pe Irinuca, fetiţa era gata de drum.

Reporterii Antena 3 au surprins-o pe Moni când a luat-o pe Irinuca de la Izvorani şi au plecat spre Bacău. Pe drum, fotomodelul a vorbit tot timpul cu micuţa, aflată pe bancheta din spate a maşinii.

Moni, ca şi sora ei, Ramona, au ales să se bucure de Crăciun acasă, la Bacău. Fosta doamnă Columbeanu vrea să organize şi o petrecere pentru fiica ei, cu multe cadouri lângă brad.

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close