Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel: Copilul meu a fost bătut cu bestialitate aproape în fiecare zi cât a stat în America

Irinel: Copilul meu a fost bătut cu bestialitate aproape în fiecare zi cât a stat în America

Irinel: Copilul meu a fost bătut cu bestialitate aproape în fiecare zi cât a stat în America
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Mar 2011   •   19:54

Irinel a dezvăluit pentru emisiunea "Acces direct" faptul că, mama Monicăi, Veronica Gabor, i-ar fi mărturisit în decembrie 2010 că fiica lor, Irina, a fost bătută cu bestialitate de Monica, aproape în fiecare zi cât au stat în America. Totodată, soacra afaceristului a declarat că Monica s-a purtat oribil şi cu ea în Statele Unite, umilând-o şi tratând-o ca pe o servitoare şi nu ca pe o mamă.

Veronica Gabor a adăugat tot atunci că nu mai doreşte să se întoarcă în America cu Irina, ci preferă să se ducă în Italia să muncească, deoarece este prea dezgustată de tot ce a trăit ultima dată în State. Totodată însă, aceasta a adăugat că, din dragoste pentru copil, ar face acel sacrificu din nou dacă este absolut necesar, sau ar putea rămâne alături de Irinel, ca să îl ajute cu creşterea fetiţei, afirmaţie pe care şi-a retras-o ulterior.

Irinel este decis să ducă până la capăt războiul pe care nu l-a declanşat, deoarece siguranţa fiicei sale este cea mai importantă. Magnatul este încrezător că se poate descurca şi singur în creşterea copilului: "da, sunt pregătit să o cresc pe Irina".

În plin scandal de divorţ, Irinel Columbeanu a postat, vineri, pe canalul său de youtube, câteva filmuleţe în care Veronica Gabor, mama Monicăi Columbeanu, vorbeşte despre schimbările radicale de comportament ale fiicei sale faţă de familie.

 


×
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close