Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel vrea sa ajungă la Boc pentru a o câştiga pe Irina. Ramona Gabor: Nu mi-e milă de el

Irinel vrea sa ajungă la Boc pentru a o câştiga pe Irina. Ramona Gabor: Nu mi-e milă de el

Irinel nu renunţă la luptă. În urmă cu câteva minute a venit din nou la grădiniţa Irinei. A adus jucării şi a spus că nu se va lăsa până când "cazul" său nu va fi rezolvat.

Irinel vrea sa ajungă la Boc pentru a o câştiga pe Irina. Ramona Gabor: Nu mi-e milă de el
Sursa foto: Foto: monicacolumbeanu.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Mai 2011   •   17:35

Ce înseamnă asta? Că va merge până la premier dacă este nevoie.

De dimineaţă, sora Monicăi, Ramona, spunea că nu crede în lacrimile vărsate, ieri, de omul de afaceri în faţa grădiniţei Irinei. Sunt lacrimi false, crede ea. "Irinel poate sa o vada oricand doreste. Vine la gradinita in fiecare zi, dupa cum vedeti. Nimeni nu mai are nimic cu nimeni. Nu, nu mi-e mila de Irinel pentru ca lacrimile lui sunt false. Asta e clar", a spus Ramona Gabor.

Irina a venit la grădiniţă cu Ramona şi bunica ei.

A venit apoi rândul celor de la Protecţia Copilului să vină în vizită la grădiniţă. Ieri, vizita lui Irinel a căpătat accente dramatice. Şi i-a atacat dur pe cei care au refuzat să i-o dea pe Irina în grijă, cât Monica este plecată din ţară. 

Chiar dacă revolta lui Irinel nu a părut să îi impresioneze pe cei de la Protecţia Copilului, astăzi o echipă a venit să vadă ce face fetiţa.

Ar fi, de fapt, un control de rutină. Inspectorii ar fi obligaţi să facă astfel de vizite, inopinate, chiar dacă ancheta socială a arătat că Monica nu şi-a abuzat copilul.

×
Subiecte în articol: Irinel Columbeanu Irina
Parteneri
Primele rezultate ale anchetei de la Spitalul Sfântul Pantelimon
x close