Antena 3 CNN Show Showbiz Irinuca nu ştie că mama ei e plecată în SUA. Irinel a luat-o de la grădiniţă

Irinuca nu ştie că mama ei e plecată în SUA. Irinel a luat-o de la grădiniţă

Irinuca nu ştie că mama ei e plecată în SUA. Irinel a luat-o de la grădiniţă
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Iun 2011   •   21:20

Irina Columbeanu nu stie că mama ei e plecată în Statele Unite. Asta a descoperit vineri, cu surprindere, Irinel Columbeanu când şi-a vizitat copilul la grădiniţă. N-a fost singura veste-surpriză. Omul de afaceri a mai aflat de la jurnalişti că în timp ce incerca sa stabilească împreună cu avocaţii ce paşi are de făcut pentru ca Irina să se întoarcă la Izvorani, Monica ateriza pe tărâm american.

Ce nu ştie bărbatul, ştie presa. În vreme ce Irinel se dădea de ceasul morţii să afle unde îi e nevasta, paparazii au surprins-o pe Monica Columbeanu, joi, pe aeroportul din Los Angeles.
Cel mai probabil a traversat Oceanul pentru a onora contractul care ar urma să-i aducă 1 milion de dolari.

În vreme ce Monica e în Statele Unite, Irinel Columbeanu îşi pune la punct strategia pentru procesul de custodie. E derutat însă de comportamentul soţiei.

Luni magistraţii urmează să decidă soarta Irinei.

Teoretic, Irinel şi Monica Columbeanu ar fi trebuit să-i arate judecătorului documentul care atestă că pun mai presus de orice binele copilului. O convenţie prin care Monica o lăsa pe Irina în grija lui Irinel. Temporar. În anumite condiţii.

Judecătorul ar putea să dea însă o decizie care să facă inutil acordul între soţi. Mai exact, să o lase pe Irina în grija lui Iri. Iar atunci nu va mai fi nevoie de semnătura Monicăi.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close