Antena 3 CNN Show Showbiz Iris, din nou pe scenă. Minculescu va susţine un concert pe 25 iulie

Iris, din nou pe scenă. Minculescu va susţine un concert pe 25 iulie

Iris, din nou pe scenă. Minculescu va susţine un concert pe 25 iulie
Sursa foto: Minculescu
04 Iun 2009   •   15:22

Trupa Iris revine pe scenă. Formaţia va susţine primul concert, după operaţia de transplant hepatic suferită în luna martie de Cristi Minculescu. Iris va cânta pe 25 iulie, la festivalul CokeLive Peninsula, de la Târgu Mureş.


Potrivit oranizatorilor evenimentului, în cadrul festivalului vor mai cânta: Luna Amară, Tunderground (Ziua Zero - 23 iulie), DJ Tiesto, Layo&Bushwacka, Vama, NEO, Chris Liebing (24 iulie), Iris, Primal Scream, Nine Inch Nails, Parov Stelar and Band, Richard Dorfmeister (25 iulie), Freestylers, Tankcsapda, The Prodigy, Viţa de Vie, Goldie, Haydamaky (26 iulie).

Cristi Minculescu, în vârstă de 50 de ani, a fost supus, pe 24 martie, unui transplant hepatic la o clinică din Germania. Donatorul a fost chiar soţia sa, Rodica. După transplantul de ficat, artistul a mai suferit alte două intervenţii chirurgicale. Minculescu suferă de o boală ereditară hepato-renală, care determină mărirea organelor.

Festivalul Peninsula va avea loc în perioada 23 iulie-26 iulie, fiind organizat de firma Sziget Management în colaborare cu Primăria Târgu Mureş şi al autorităţilor locale.

Biletele pentru festivalul CokeLive Peninsula au fost puse în vânzare în reţeaua internaţională Eventim.ro şi în magazinele Germanos.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: cristi minculescu Iris concert
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close