Antena 3 CNN Show Showbiz Iubitul Andreei Spătaru susţine că a fost bătut de doi poliţişti

Iubitul Andreei Spătaru susţine că a fost bătut de doi poliţişti

Iubitul Andreei Spătaru susţine că a fost bătut de doi poliţişti
Sursa foto: Foto: Intact Images
14 Dec 2010   •   23:32

Grigore Marica, iubitul Andreei Spătaru, susţine că a fost bătut măr de doi poliţişti. Bărbatul a fost luat chiar din curtea secţiei 3 şi dus luni de un echipaj SMURD la spital. Poliţia Capitalei nu face niciun comentariu cu privire la gravele acuzaţii. Totul ar fi pornit de la o ceartă pe un loc de parcare.

Femeia care s-a certat cu iubitul Andreei Spătar a sunat la 112 şi le-a spus poliţiştilor că Marica o ameninţă. În 20 de minute, un echipaj de la secţia 3 a ajuns la faţa locului. Martorii susţin că din acel moment a devenit şi mai violent. De cealaltă parte iubitul Andreei Spătaru îi acuză pe poliţişti de abuz de forţă.

“Am primit un pumn în tâmplă, am căzut pe el că eram cu mâinile legat la spate şi mai departe au urmat peste 50 de lovituri în spate”, povesteşte Marica. Până la urmă l-au încătuşat şi l-au urcat în maşina poliţiei. L-au bătut şi la secţie, susţine Grigore Marica.

Familia a solicitat intervenţia unui echipaj SMURD. Rănile pe care le avea nu au necesitat internarea. Marţi, Grigore Marica, cunoscut în lumea interlopă ca Sorin al lui Capone, a depus o plânge la Parchet împotriva poliţiştilor. Poliţia Capitalei nu a confirmat şi nici nu a infirmat incidentul.

 

×
Subiecte în articol: politisti bătaie
Parteneri
Xi Jinping, primit la Paris de Macron și Ursula von der Leyen
x close