Antena 3 Show Showbiz Jean Constantin, transferat la Spitalul Fundeni din Capitală. Actorul a suferit un infarct

Jean Constantin, transferat la Spitalul Fundeni din Capitală. Actorul a suferit un infarct

11 Iun 2009   •   12:20
Jean Constantin, transferat la Spitalul Fundeni din Capitală. Actorul a suferit un infarct
Sursa foto: Jean Constantin

Actorul Jean Constantin a fost transferat de la Spitalul Judeţean Constanţa la Spitalul Fundeni din Bucureşti. Actorul este internat la secţia de terapie intensivă, după ce a suferit un infarct.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Florian Stoian, citat de Mediafax, actorul se simte bine şi a solicitat să fie transferat la un spital din Capitală.

"Artistul se simte bine, dar a cerut să fie transferat la Spitalul Fundeni pentru investigaţii medicale suplimentare. Medicii au stabilit că poate face drumul până la Bucureşti fără ca sănătatea să-i fie pusă în pericol, astfel că joi dimineaţă, la ora 06.00, a plecat cu o ambulanţă de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar acum se află deja la Fundeni", a spus Stoian.

În urmă cu o săptămână, actorul Jean Constantin, în vârstă de 80 de ani, a fost internat la Spitalul de Urgenţă din Constanţa.Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close