Antena 3 CNN Show Showbiz Jennifer Lopez şi-a şters fotografiile de pe Instagram şi a înlocuit poza de profil cu o imagine neagră

Jennifer Lopez şi-a şters fotografiile de pe Instagram şi a înlocuit poza de profil cu o imagine neagră

Jennifer Lopez şi-a şters toate fotografiile de pe contul personal de Instagram şi a înlocuit pe toate reţelele de socializare acea poză de profil cu o imagine neagră.

Jennifer Lopez şi-a şters fotografiile de pe Instagram şi a înlocuit poza de profil cu o imagine neagră
Sursa foto: Facebook
de Alexandra Cojoianu    |    24 Noi 2022   •   15:08

Conturile de Twitter (45,4 milioane de urmăritori) și TikTok (15,4 milioane) ale lui J. Lo au înlocuit fotografia de profil cu o imagine neagră, dar pe aceste platforme postările anterioare nu au fost șterse.

Pe Facebook, unde are 60 de milioane de urmăritori, și-a actualizat fotografia de profil și fotografia de copertă cu o imagine neagră, inscripționată cu semnătura ei, „Lennifer Lopez“.

Contul de Instagram  al lui J Lo are cel mai mare număr de urmăritori dintre toate platformele în care vedeta este prezentă: 227 de milioane de fani.

Un reprezentant al artistei a refuzat să comenteze aceste schimbări. În trecut, au existat cazuri similare ale unor celebrități care și-au "golit" conturile de pe diverse platforme social media înaintea unui anunț major despre carieră, cum ar fi lansarea unui album.

Cel mai recent album de studio al cântăreței, „A.K.A.“, a fost lansat în 2014. Ea a mai jucat în comedia romantică „Marry Me“ cu Owen Wilson, iar cel mai nou proiect cinematografic al său este filmul „Shotgun Wedding“, a cărui lansare este programată în decembrie. În 2021, ea a lansat o linie de produse cosmetice de îngrijire a pielii, JLo Beauty.

Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în această vară. La începutul acestei săptămâni vedet a postat un videoclip pe Tik Tok alături de soţul său Ben Afleck, dar acum această postare este de negăsit şi toată lume, în special fanii lui J.Lo se întreabă de ce. Există speculaţii conform cărora artista este pe cale să facă un anunţ important despre cariera sa. Însă, Jennifer Lopez  nu a făcut nici declaraţie oficială până acum legată de această situaţie.

×
Subiecte în articol: Instagram Jennifer Lopez
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close