Antena 3 CNN Show Showbiz Jerry Seinfeld va primi un milion de lire sterline pentru un spectacol la Londra

Jerry Seinfeld va primi un milion de lire sterline pentru un spectacol la Londra

Jerry Seinfeld va primi un milion de lire sterline pentru un spectacol la Londra
Sursa foto: Foto: zimbio.com
28 Dec 2010   •   23:38

Actorul american de comedie Jerry Seinfeld va fi plătit cu un milion de lire sterline (1,54 milioane de dolari) pentru un show de 90 de minute pe care îl va susţine la O2 Arena din Londra în vara anului viitor. Spectacolul programat pentru data de 3 iunie 2011 va primul pe care Jerry Seinfeld îl va susţine la Londra în ultimii 12 ani, relatează mirror.co.uk.

Peste 20.000 de bilete au fost puse în vânzare, iar preţul acestora este de circa 110 lire sterline (170 de dolari). "Chiar valorez atât de mult? Nu-mi vine să cred. Sper că există în Marea Britanie un public dispus să mă vadă", a glumit actorul, rugat să se pronunţe asupra preţului.

"O2 Arena este un loc destul de mare. Am auzit lucruri minunate despre ea de la bunii mei prieteni Chris Rock şi Ricky Gervais. Prefer însă teatrele mai vechi, pentru că publicul este, într-un fel, mai prins în acea atmosferă", a mai spus comicul în vârstă de 56 de ani.

Ultima dată când Jerry Seinfeld a susţinut un show de comedie la Londra a fost în 1998, la Palladium Theatre. Biletele s-au epuizat atunci în mai puţin de 30 de minute.

Jerry Seinfeld a devenit celebru pentru personajul omonim interpretat în sitcomul american "Seinfeld". Serialul, difuzat în anii '90, a avut nouă sezoane şi a fost vizionat de peste 30 de milioane de telespectatori, aducându-i actorului american un salariu de 14 milioane de dolari pe episod. "Seinfeld" este încă la mare căutare, motiv pentru care producătorii au decis de curând să lanseze show-ul şi în format DVD.



×
Subiecte în articol: show Londra comedie spectacol
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close