Antena 3 CNN Show Showbiz Jim Carrey s-a dat în spectacol în vechea Gară Centrală din New York (VIDEO)

Jim Carrey s-a dat în spectacol în vechea Gară Centrală din New York (VIDEO)

Jim Carrey s-a dat în spectacol în vechea Gară Centrală din New York (VIDEO)
31 Oct 2009   •   20:41

Jim Carrey şi-a făcut de cap la vechea Gară Centrală din New York, unde a venit să promoveze viitorul său film. Actorul a improvizat un adevărat spectacol de comedie, răsplătit de public cu hohote de râs.

Noul film al lui Carrey este inspirat de cunoscuta poveste "Colindul de Crăciun" a lui Dickens, aşa că Gara Centrală a căpătat atmosfera paşnică a marii sărbători de la sfârşitul anului. Dar sosirea actorului le-a adus tuturor zâmbetul pe buze.

Carrey, împodobit cu barba rolului din filmul la care lucrează acum, le-a recomandat călduros spectatorilor să vadă viitorul film. Invitat să taie o panglică simbolică, a prefaţat momentul solemn cu un fel de "dans al foarfecilor".

Recitalul comicului nu s-a oprit aici. În stilul personajului său, un mare zgârcit, el a simulat că vrea să mănânce panglicile lansate la ceremonie. Iar apoi a acceptat oferta unui spectator mai generos de a-l purta în spinare până la trenul care-l aştepta. Până la urmă, totuşi, Carrey a străbătut gara cu un mijloc de transport ceva mai convenţional - o maşinuţă de golf.

Filmul după cartea lui Dickens a fost realizat de celebrul Robert Zemeckis în noua tehnică 3D. Personajele seamănă atât cu actorii ce le interpretează, cât şi cu nişte eroi de desene animate. Regizorul consideră că Jim Carrey, cu mobilitatea feţei şi întregului său corp, este interpretul perfect pentru un asemenea film.



Antena 3

×
Subiecte în articol: New York
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close