Antena 3 CNN Show Showbiz Joe, tatăl lui Michael Jackson: Fiul meu a fost omorât (VIDEO)

Joe, tatăl lui Michael Jackson: Fiul meu a fost omorât (VIDEO)

Joe, tatăl lui Michael Jackson: Fiul meu a fost omorât (VIDEO)
Sursa foto: Joe Jackson
10 Iul 2009   •   18:35

Misterul privind moartea lui Michael Jackson continuă. Tatăl megastarului a declarat într-o emisiune a ABC News că nu va avea linişte până când nu va cunoaşte cauza exactă a morţii acestuia. Mai mult, bătrânul crede că Michael a fost, de fapt, asasinat.

În vârstă de 79 de ani, Joe Jackson susţine că a rămas stupefiat când a aflat că fiul său de 50 de ani, Michael, a fost dus în comă la spital. ? Nu îmi venea să cred că i se poate întâmpla aşa ceva lui Michael. Cred că a fost asasinat?, a declarat Joe Jackson.

Cât despre custodia copiilor lui Michael Jackson, acesta a declarat: ? Nu cred că există cineva mai potrivit decât noi să-i crească?.

Declaraţiile acestuia vin după ce şeful poliţiei din Los Angeles, William Bratton, a spus că moartea lui Michael Jackson ar putea fi tratată ca un asasinat dacă rezultatele autopsiei vor indica acest lucru.

William Bratton a declarat pentru CNN: ?Deocamdată, aşteptăm rezultatele autopsiei care vor arăta dacă este vorba despre asasinat sau supradoză accidentală de medicamente?.

După moartea fiului său, Joe Jackson a apărut în presa din toată lumea. Atitudinea lui relaxată, zâmbetele împărţite cu generozitate în stânga şi în dreapta, precum şi ţinuta lui ostentativă au atras comentarii negative din partea fanilor lui Michael. Megastarul şi fraţii săi au povestit despre abuzurile fizice şi psihice la care îi supunea tatăl lor în copilărie.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: michael jackson moarte
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close