Antena 3 CNN Show Showbiz Johnny Depp şi solistul trupei Pearl Jam cer eliberarea unui deţinut american condamnat la moarte

Johnny Depp şi solistul trupei Pearl Jam cer eliberarea unui deţinut american condamnat la moarte

Johnny Depp şi solistul trupei Pearl Jam cer eliberarea unui deţinut american condamnat la moarte
Sursa foto: Foto: tmz.com
03 Sep 2010   •   17:13

Actorul Johnny Depp şi rockerul Eddie Vedder, solistul trupei Pearl Jam, au cerut eliberarea unui american condamnat la moarte pentru asasinarea a trei copii în 1993, informează thesun.co.uk.

Johnny Depp şi Eddie Vedder au cerut în mod public, în cadrul marşului "Voices For Justice", organizat pe 28 august în statul american Arkansas, eliberarea deţinutului Damien Echols, condamnat la moarte pentru asasinarea a trei copii, în 1993, în oraşul Memphis. Pentru presupusa asasinare a celor trei copii în vârstă de opt ani au mai fost condamnaţi Jason Baldwin şi Jesse Misskelley Jr.

În cadrul acestui eveniment, cei doi artişti au citit de la tribună câteva pasaje din jurnalul scris în închisoare de Damien Echols.

Depp şi Vedder s-au alăturat astfel unei "armate" de susţinători care consideră că există o serie de argumente - testul ADN şi alte indicii de natură judiciară - ce dovedesc nevinovăţia celor trei condamnaţi.

Eddie Vedder, care a cântat pe scenă împreună cu Johnny Depp la evenimentul organizat în Little Rock, capitala statului Arkansas, a declarat joi, în cadrul emisiunii "Larry King Live" de pe postul CNN: "Dacă te interesezi despre acest caz, vei vedea că ei sunt complet nevinovaţi. Deţinem o serie de dovezi care îi vor exonera pe aceşti copii".

Trupurile victimelor - Steve Branch, Christopher Byers şi Michael Moore - au fost descoperite mutilate şi abandonate într-un pârâu.

Johnny Depp, starul francizei "Piraţii din Caraibe", s-a clasat pe locul al 20-lea în topul pe 2010 al celor mai influente persoane din lume, realizat de celebra publicaţie Vanity Fair.

Eddie Vedder este solistul trupei rock Pearl Jam, ce a vândut peste 30 de milioane de albume în Statele Unite şi peste 60 de milioane de albume în lumea întreagă, fiind considerată una dintre trupele deceniului trecut cu cea mai mare influenţă asupra publicului şi a industriei muzicale.

Antena3.ro

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close