Antena 3 CNN Show Showbiz Julia Roberts, pe primul loc în clasamentul celor mai frumoşi oameni din lume

Julia Roberts, pe primul loc în clasamentul celor mai frumoşi oameni din lume

Julia Roberts, pe primul loc în clasamentul celor mai frumoşi oameni din lume
Sursa foto: Julia Roberts
29 Apr 2010   •   12:53

Au trecut 20 de ani de când Julia Roberts cucerea întreaga lume cu rolul din filmul ?Pretty Woman?. Este greu de crezut, în condiţiile în care actriţa în vârstă de 42 de ani arată în continuare foarte bine. Atât de bine încât a fost desemnată de revista People cel mai frumos om din lume.

Julia Roberts, mama unor gemeni în vârstă de cinci ani şi a unui fiu în vârstă de doi ani, se află pe primul loc în topul întocmit de revista americană. Actriţa a reuşit să le surclaseze pe colegele sale de breaslă, Halle Berry, Angelina Jolie şi Jennifer Lopez.

În topul celor mai frumoşi oameni de pe planetă se mai află şi Ashley Greene, în vârstă de 23 de ani, care joacă rolul unei vampiriţe în franciza "Twilight". Colegul ei din "Twilight", actorul britanic Robert Pattinson, figurează în secţiunea masculină a clasamentului.

Julia Roberts este una dintre cele mai celebre actriţe din lume. Ea deţine un premiu Oscar pentru rolul din "Erin Brockovich". Începând din luma august, Julia va putea fi văzută pe marile ecrane în lungmetrajul "Eat, Pray, Love", realizat pe baza romanului omonim al romancierei Elizabeth Gilbert.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Julia Roberts revista clasament
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close