Antena 3 CNN Show Showbiz "Kabaretul" incendiar al Patriciei Kaas a atras la Sala Palatului peste 4000 de români (VIDEO)

"Kabaretul" incendiar al Patriciei Kaas a atras la Sala Palatului peste 4000 de români (VIDEO)

"Kabaretul" incendiar al Patriciei Kaas a atras la Sala Palatului peste 4000 de români (VIDEO)
Sursa foto: Patricai Kaas
15 Iun 2009   •   10:18

Peste 4.000 de oameni au mers duminică să o vadă pe Patricia Kaas în concert, pe scena de la Sala Palatului. Timp de 2 ore, cu toţii au ascultat-o fascinaţi pe artista, venită pentru a treia oară în România.

Patricia Kaas nu a început concertul fără să salute publicul român, pe care îl văzuse ultima oară tot într-o zi călduroasă de vară.

Nu doar vocea caldă a Patriciei a impresionat publicul, ci şi dansurile ce aminteau parcă de altă epocă. Aşa cum a promis, franţuzoaica a oferit nu doar un concert, ci un spectacol în adevăratul sens al cuvântului. Un spectacol al cărui nume spune totul: Kabaret!

Pe durata show-lui, Patricia a schimbat 3 ţinute. Artista, trecută de prima tinereţe, s-a mişcat şi a arătat mai bine ca niciodată.

După concertul de la Bucureşti, Patricia Kaas îşi va continua turneul în Polonia, iar apoi va susţine un spectacol special în Luxemburg. Peste tot o va însoţi şi căţelul ei, Tequila.



Antena 3

×
Subiecte în articol: concert Sala Palatului
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close