Antena 3 CNN Show Showbiz Kate Winslet a primit despăgubiri de 28.000 de euro de la Daily Mail

Kate Winslet a primit despăgubiri de 28.000 de euro de la Daily Mail

Kate Winslet a primit despăgubiri de 28.000 de euro de la Daily Mail
Sursa foto: Kate Winslet
03 Noi 2009   •   17:50

Kate Winslet a obţinut despăgubiri în valoare de 28.000 de euro din partea unui tabloid britanic. Actriţa a acţionat în judecată publicaţia Daily Mail pentru defăimare, după ce programul ei zilnic de exerciţii fizice a fost pus sub semnul întrebării, scrie AFP.

Articolul care a determinat-o pe actriţă să dea în judecată tabloidul britanic era intitulat "Ar trebui Kate Winslet să câştige un Oscar pentru cea mai enervantă actriţă?". Articol era însoţit de mai multe fotografii nud ale actriţei, extrase din filmele în care a jucat.

"Sunt mulţumită că reprezentanţii Daily Mail şi-au cerut scuze", a declarat într-un comunicat Kate Winslet, în vârstă de 36 e ani. "Eram supărată pentru că am fost acuzată că am minţit în legătură cu programul meu de exerciţii fizice. Consider că femeile ar trebui să fie încurajate să se accepte aşa cum sunt", a adăugat artista.

Kate Winslet este una dintre cele mai apreciate actriţe britanice. Ea a câştigat două Globuri de Aur, precum şi premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kate Winslet Daily Mail tabloid despagubiri
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close