Antena 3 CNN Show Showbiz Kirsten Dunst va juca în noul film al lui Lars Von Trier, "Melancholia"

Kirsten Dunst va juca în noul film al lui Lars Von Trier, "Melancholia"

Kirsten Dunst va juca în noul film al lui Lars Von Trier, "Melancholia"
Sursa foto: kirsten dunst
18 Apr 2010   •   12:00

Actriţa americană Kirsten Dunst, cunoscută din seria de filme "Omul-Păianjen", va fi protagonista noii pelicule regizate de Lars Von Trier, "Melancholia", după ce Penelope Cruz a renunţat la proiect, potrivit cotidianului britanic The Independent.

Din moment ce Penelope Cruz a renunţat la rolul principal din "Melancholia", pentru a juca în a patra parte din seria "Piraţii din Caraibe", Kirsten Dunst, va prelua rolul principal în noul film al celebrului şi controversatului regizor danez.

Dunst îi va avea parteneri pe Charlotte Gainsbourg, protagonista din "Anticristul", filmul anterior al lui Lars Von Trier, actorul britanic Kiefer Sutherland şi actriţa franceză Charlotte Rampling, care urmează să apară şi în "Never Let Me Go", în regia lui Mark Romanek, împreună cu Carey Mulligan şi Keira Knightley.

"Melancholia", o dramă apocaliptică SF, va fii filmată din iulie până în septembrie în sudul Suediei.

Kirsten Dunst va mai apărea şi în drama "All Good Things", alături de Ryan Gosling, iar scurtmetrajul său, "Bastard", va avea premiera la sfârşitul acestei luni la Tribeca Film Fest, la New York, urmând să fie proiectat şi la Cannes.

Actriţa americană Kirsten Dunst, născută pe 30 aprilie 1982, s-a făcut remarcată în filmul "Interviu cu un vampir: Cronicile Vampirilor" (1994), în care a jucat alături de Brad Pitt şi Tom Cruise, obţinând o nominalizare la Globurile de Aur şi premiul pentru cel mai bun debut la MTV Movie Awards. În 1995, a fost inclusă în lista celor mai frumoşti 50 de oameni de People Magazine.

Actriţa a fost apreciată pentru interpretarea din "Sinuciderea fecioarelor" (1999) semnat de Sofia Coppola, regizoare cu care a mai colaborat şi la "Marie-Antoinette" (2006), peliculă în care Dunst a avut rolul titular. De asemnea, a fost distribuită în filmul lui Michel Gondry, "Strălucirea eternă a minţii neprihănite", în 2004, jucând alături de Jim Carrey şi Kate Winslet.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: film pelicula actor actriţă
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close